Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Ο δυνατός αέρας επηρέασε το παντελόνι του φωτογράφου, με αποτέλεσμα να πέσει σε ζωντανή μετάδοση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος: Ευχαριστήρια Επιστολή Προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου της Παρασκευής 29/1, ελήφθη ομόφωνη απόφαση ώστε η υπάρχουσα αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στο Δημαρχείο, να μετατραπεί σε γραφεία υπηρεσιών του Δήμου όπως π.χ. της πολεοδομίας ή άλλων υπηρεσιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τα συνεχή κρούσματα κορωνοϊού των τελευταίων ημερών σε Σαντορίνη και Μύκονο, σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε από το Υπουργό Πολιτικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) παραπέμπεται ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα, η οποία υποστήριξε πως δέχτηκε λεκτική και σωματική βία από τον ηθοποιό, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι τα καταγγελλόμενα περιστατικά δεν είναι σεξουαλικής φύσεως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O βουλευτής Κυκλάδων συνυπέγραψε μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση με θέμα τους δασικούς χάρτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γένους θηλυκού είναι η νέα είσοδος στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου σε συνεδρίαση του σώματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επόμενη θητεία των Δημοτικών και Περιφερειακών αρχών θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί 31η Δεκεμβρίου 2028 (δειυκρινίστηκε).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκρίθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Τρίτη 26-1-2021, τα πρακτικά δημοπρασίας και ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος τεσσάρων (4) πολύ σημαντικών παρεμβάσεων στο χώρο των αθλητικών υποδομών στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 20:55

Κυκλάδες: Συλλήψεις σε Θήρα και Σαντορίνη

Σύλληψη αλλοδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos