Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Βόλο σε μία ιστορική βραδιά. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα του Βόλου, έχοντας το προβάδισμα (2-0) με δυο τρομερά γκολ του Παλάσιος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες, τεχνικές εργασίες οδικής ασφαλτόστρωσης από την διασταύρωση των Λευκών στην περιοχή της Αγ. Φωτεινής μέχρι εκεί που στρίβει κανείς προς Πυργάκι στο δρόμο προς Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά τραυματίστηκε στον αυχένα οκτάχρονο αγόρι σε χωριό του δήμου Αγίου Νικολάου της Κρήτης, όταν χτυπήθηκε από οικόσιτο κριάρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό του 26χρονου, που φέρεται να είναι αυτός επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναβολές στα παιχνίδια των Παριανών ομάδων έδωσαν την ευκαιρία για ένα φιλικό ματς μεταξύ της ΑΕ Πάρου και του ΑΟ Πάρου, στην προσπάθεια των προπονητών να τις διατηρήσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφα μετρούν οι εμπορικές επιχειρήσεις για την Black Friday, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έχοντας ξεκινήσει την επικοινωνιακή τους πολιτική με δελεαστικές προσφορές στα προϊόντα τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόγευμα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος», μια εξαιρετική καλλιτεχνικά παράσταση που μάγεψε το κοινό καθώς το εισήγαγε μέσω της Τέχνης στο κλίμα μιας έντονης περιόδου που σημάδεψε την νεότερη Ελληνική ιστορία και αφορά στις παραμονές και στα χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη Σύρο επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τους εορτασμούς της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, όπου παρακολούθησε την παρέλαση και συμμετείχε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 15:32

Πρέμιερ Λιγκ: Δεν χαρίζεται ο Πότερ

Πλήρες το σημερινό κουπόνι, με αγώνες από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τη Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο…

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, τοΣάββατο29 Οκτωβρίου 2022, θα επισκεφθεί τη νήσοΆνδρο, γιαναπαραστεί στα εγκαίνια του Νέου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Όρμου Κορθίου, στο «Συνεδριακό Κέντρο Δημάρχου Ιωάννη Γλυνού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos