Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Παρέμειναν αήττητες με ένα σερί νικών και πριν από λίγο προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό του Final 4 της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, οι καταπληκτικές Νεανίδες του Α.Ο Πάρου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 14-03-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις πρωτοβουλίες στήριξης και αρωγής συγγενών των θυμάτων, τραυματιών και επιβαινόντων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όταν σκέφτεσαι την Ελλάδα, δεν είναι δύσκολο να φανταστείς νησιά με ηλιόλουστες παραλίες, κρυστάλλινα νερά και ολονύχτια πάρτι. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα στα νησιά από αυτό».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την14-3-2023, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα11:00΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 1η Μαρτίου, συζητήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, πληροφορήθηκα με θλίψη την απώλεια του σπουδαίου ανθρώπου και φίλου Αριστοτέλη (Τέλη) Αστρά.Μια απώλειά, που αναμφίβολα καθιστά την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στην Άνδρο και τις Κυκλάδες φτωχότερη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παναγιώτης Τερεζάκης στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΣΕ ΑΕ - Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί δημόσια διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους νέους διοικητές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση για την διεξαγωγή των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τουρκία στις 14 Μαΐου υπέγραψε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos