Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Μία έκπληξη επιφύλασσε η Βίκυ Καγιά σε σόου μόδας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μας εμπνέουν οι αξίες και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε η νεολαία απέναντι στη δικτατορία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο - σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών - έρχονται ισχυρές καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

49η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου: Κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις με την μεγάλη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ένα εορταστικό καλάθι νοικοκυριού καθώς και νέα λίστα για ειδικές διατροφικές συνήθειες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 13:38

31st Athens Xclusive Designers Week

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, επέστρεψε ανανεωμένη και γεμάτη εκπλήξεις από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2022 στο Ωδείο Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-11-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, δύο ημεδαποί οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη με θέμα: «Καθορισμός μέτρων για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους» (Β’ 1923).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «φούρια ρόχα» δοκιμάζεται στην Ιορδανία και ο νεαρός Φατί θα πάρει πολλές ενέργειες, καθώς ο Λουίς Ενρίκε θα κάνει ροτέισον και δοκιμές ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos