Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ομιλία Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου (Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Ν.Α) στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου - Νομιμότητα & έλεγχος για τη σωστή αξιοποίηση & προστασία των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαριά ήττα για την ΑΕ Πάρου στη Σύρο, όπου η Ελλάς επικράτησε με άνεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συνεχείς διορθωτικές κινήσεις στις τιμές των προϊόντων που περιλαμβάνονται στο «καλάθι του νοικοκυριού» τα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν την πορεία τους δέκα μέρες μετά τη θεσμοθέτηση του μέτρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κλοιό γύρω από ένα διαχρονικό ζήτημα στην Ελλάδα που αποτελεί τη φοροδιαφυγή, σφίγγει με τα νέα της «όπλα» η ΑΑΔΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έκανε πολλή ζέστη εκείνο το μεσημέρι του περασμένου καλοκαιριού στον Πάνορμο, παρόλο που το αεράκι έστελνε κάποιες ανάσες δροσιάς στους πελάτες του Principote, που γευμάτιζαν. Ανάμεσά τους, σε ένα τραπέζι, ο Δημήτρης Μπάκος και ο Γιάννης Καϋμενάκης, μαζί με φίλους τους, απολάμβαναν ένα σύντομο διάλειμμα από τις πολλαπλές επαγγελματικές τους ασχολίες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο λύκος, λένε, στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Σε ένα περιβάλλον που είναι ο... ορισμός του αβέβαιου, ωστόσο, αυτοί που χαίρονται περισσότερο είναι οι πετρελαϊκές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 13:29

Με τη φόρα της... «Βέκια Σινιόρα»

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ενός λεπτού σιγή, σε ένδειξη σεβασμού στον εκλιπόντα Πρώην Υπουργό Ναυτιλίας και Πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη, τηρήθηκε στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (αθλητής του ΓΑΣ Ιλισσός) ήταν ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο λίγα λεπτά πριν από τις 11:30.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos