Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις όποιες δυσκολίες εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιόδου και της πανδημίας, αλλά και καθυστερήσεις, πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, με το έργο «Μαντάμ Σουσού», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά. Οι παραστάσεις δόθηκαν στον Πολυχώρο του ΕΠΑΛ και τις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της COVID 19.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θλιβερή πρωτιά στη διασπορά της νόσου Covid – 19 παρουσιάζει δυστυχώς η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για το Δημόσιο που προβλέπει μπόνους παραγωγικότητας και νέο σύστημα αξιολόγησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κώστας επιστρέφει στη σειρά Σασμός και επισκέπτεται το αλουμινάδικο του Αστέρη, ζητώντας μία ευκαιρία για δουλειά. Μετά την αποφυλάκισή του τίποτα δεν είναι το ίδιο. Στο χωριό υπάρχει καχυποψία και ο Κώστας δυσκολεύεται να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με την Υπουργική Απόφαση (Αριθμ. 9903 ΕΞ. 2022 - ΦΕΚ 1221/Β/16-3-2022) του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιου για το Κτηματολόγιο, Θεόδωρου Λιβάνιου, παρατείνεται μέχρι την 30η Ιουνίου 2022 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αμερικανίδα πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του εστιατορίου καθώς υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές από εργαζόμενους του κέντρου εστίασης όταν αρνήθηκε να πληρώσει τα 600 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης και Φανή ζουν την φαινομενικά ήσυχη σχέση τους σε κάποια γωνιά της ελληνικής επαρχίας. Εκείνος γιατρός και πολλά υποσχόμενο κομματικό στέλεχος, εκείνη manager development σε πρόωρη απόσυρση, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στην 15χρονη κόρη τους Μαρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Υπευθυνότητας της AtticaGroup “ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”και με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του εθελοντισμού και τη συνεισφορά των εργαζομένων μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη από μία σειρά δράσεων για την απορρύπανση των βυθών και την προστασία της θαλάσσιας ζωής των νησιών μας,σε συνεργασία με την AegeanRebreath.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την επιχορήγηση ύψους 437.164,00 €, για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης σε οργανωμένες ή μη παραλίες,που εξασφάλισαν οι Δήμοι Άνδρου, Αντιπάρου, Θήρας, Κιμώλου, Μήλου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου, κατόπιν απόφασης τουΑναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 18:44

Φούσκωμα και Διατροφή

Σίγουρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα σε έχει απασχολήσει το φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos