Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Άνοιξαν οι πλατφόρμες της ΑΑΔΕ και του ΕΦΚΑ για αιτήσεις επανένταξης ή και νέας ρύθμισης σε 36, 72 και 120 δόσεις για ασφαλιστικές και φορολογικές οφειλές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε άτυπο «πάγωμα» των πλειστηριασμών μέχρι και τα μέσα Ιουλίου φέρεται πως θα προχωρήσουν οι τράπεζες και servicers για ακίνητα αξίας έως και 80.000-100.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοτική περίοδο που ήδη διανύουμε και βαίνει προς το τέλος της , η Λαϊκή Συσπείρωση εκτός από σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση , λειτούργησε πολλές φορές και σαν δημοτική αρχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΣ για το οριστικό μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ταχύ ρυθμό προχωρούν σε Παροικία και Νάουσα, οι εργασίες υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPER FAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENICSEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνε ιτη διάκρισήτης ως
«Μία από τις κορυφαίες εταιρίες που διαμορφώνουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ συγκροτήθηκαν σε σώμα, ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α) Πενήντα (50) νέων ΑΔΕΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΛΑΝΟΔΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από καθυστέρηση δύο ετών άνοιξε επιτέλους "ο δρόμος" για την υλοποίηση του έργου της τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, προϋπολογισμού 6.700.000,00 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos