Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 17-10-2019 (αριθμός κλήρωσης 2062), οι τυχεροί αριθμοί είναι: 9, 10, 30, 33, 38 και τζόκερ ο αριθμός 7 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr οι νομικοί εκπρόσωποι των «Ράδιο Αρβύλα» προτίθενται τις επόμενες ημέρες να ασκήσουν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες του νέου αναπτυξιακού νόμου που προωθεί η κυβέρνηση μίλησε στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μυστηριώδες Tweet έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προϊδεάζει για θετικές εξελίξεις μετά τη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr σας κάνει δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη Μπουάτ Απανεμιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η εκπομπή σατίρισε καρκινοπαθή και καλείται να πληρώσει αποζημίωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 21-10-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου μας προσκαλούν τις Πέμπτες του Οκτώβρη στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το προϊόν διακινείται μέσω Διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα διέπει τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τύπου Airbnb, αναμένεται να θέσει σε διαβούλευση στο άμεσο διάστημα η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos