Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Γνωστό και αγαπημένο από αρχαιοτάτων χρόνων, το σύκο - φρέσκο και αποξηραμένο - είναι γεμάτο ευεργετικά οφέλη για την υγεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα 19χρονο κορίτσι γεμάτο όνειρα ήταν η Θάλεια Κορδαμπάλου η οποία έχασε μέσα σε τρεις ημέρες την ζωή της κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού με το πλοίο Προμηθέας στο οποίο επέβαινε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί να βρει λύσεις και να σώζει ζωές, στην Ινδία προέκυψε νέο ξέσπασμα ιογενούς λοίμωξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦOΔΣΑ) Νοτίου Αιγαίου για διπλασιασμό του συνολικού ποσού που θα πρέπει να πληρώσουν οι Δήμοι το έτος 2023 για τα λειτουργικά έξοδα της Ανώνυμης αυτής Εταιρείας και τα «περιβαλλοντικά» χαράτσια, θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευσή της στις 26 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα εκπληκτικό live με τον σημαντικό τραγουδοποιό και μουσικό Νίκο Πορτοκάλογλου πραγματοποιήθηκε στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και πάλι στην βάση της μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τα γλέντια καθώς σε πολύ λίγες ημέρες πρόκειται να την δούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οδηγίες για το σωστό ψήσιμο του κρέατος στην ψησταριά έδωσε ο ΕΦΕΤ μέσω σχετικής ανάρτησής του στο Facebook τονίζοντας ότι αν δεν τηρήσουμε τις οδηγίες μπορεί η σαλμονέλα ή τα κολοβακτηρίδια να μας δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανάκληση παρτίδας γνωστού μελιού από την αγορά προχωρά ο ΕΦΕΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από την έγκριση των σχετικών πιστώσεων χρηματοδότησης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προωθείται άμεσα η πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου Επιβατών στους δικαιούχους, συνολικού ύψους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos