Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Ποδαρικό για άλλη μια χρονιά έκανε το Blue Star Delos στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 21:04

Ευχές του Δημάρχου Πάρου

Αγαπητές μου συμπολίτισσες, αγαπητοί μου συμπολίτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνεται η φαντασμαγορική έλευση του 2024 στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ακόμα μια χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εντυπωσίασε το κοινό με το φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων και το μεγάλο πάρτι που ετοίμασε για να υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά του 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 30 Δεκεμβρίου κατέπλευσε στον Πειραιά ένα υπέροχο ιστιοφόρο από το μακρινό Περού και ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Περού πραγματοποιεί μια ξεχωριστή γιορτή υποδοχής, με χρώματα, αρώματα, μουσικές και γεύσεις από τον Πειραιά και την χώρα των Άνδεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 18:00

Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια, πού σου χαράσσεται έντονα στη μνήμη και σε κάνει να θέλεις να τη γευθείς ξανά και ξανά!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με ένα βίντεο αφιερωμένο στη Γεωργία Βασιλειάδου που είχε γεννηθεί Πρωτοχρονιά έστειλε τις ευχές της για το 2024 η Φίνος Φιλμς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2024 αναμένεται να είναι μία μεταβατική χρονιά για την οικονομία της Ευρωζώνης, με τον πληθωρισμό να υποχωρεί σημαντικά και τις μειώσεις επιτοκίων να αποτελούν μία ορατή προοπτική μετά από μία διετία συνεχόμενων αυξήσεων τους σε υψηλά επίπεδα πολλών δεκαετιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόσταση από την επενδυτική κατηγορία έχει πλέον διαμορφωθεί σε δύο βαθμίδες για τη Eurobank και την Εθνική Τράπεζα (ΒΒ) και σε τρεις βαθμίδες για την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς (ΒΒ-) – Αισιοδοξία από ΤτΕ ότι η αναβάθμιση «δεν θα αργήσει να έρθει»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ηθοποιός του «Beverly Hills 90210» φαίνεται σε βίντεο να ανταλλάσσει γροθιές με μοτοσικλετιστές στο δρόμο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos