Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Η Ελλάδα πήρε ρεβάνς για την ήττα της στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 16, 20, 22,29,42 και Τζόκερ ο αριθμός: 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι είπε ο πρωθυπουργός σε δημοσιογράφους μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών - Το αστείο με τον ανασχηματισμό και το βουνό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή θα παρουσιαστεί στο καιρικό σκηνικό των Κυκλάδων κατά τις προσεχείς μέρες, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί για τον περιορισμό της μετάδοσης λοιμώξεων του αναπνευστικού - Αποφυγή συγκεντρώσεων πολλών ατόμων και τήρηση αποστάσεων, αντισηπτικό, πλύσιμο των χεριών και καλός αερισμός των αιθουσών, μεταξύ άλλων - Πότε συστήνεται η παραμονή στο σπίτι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά 1.000 περίπου άτομα, ήταν αυξημένες οι ακτοπλοϊκές αφίξεις το Δεκέμβριο του 2023, συγκριτικά με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 64 και 74 του Ν.3852/2010 όπως αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 4 και 8 του Ν.5056/2023 αντίστοιχα, και του άρθρου 92 του Ν.5079/2023, περί εκλογής των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Κυριακή 07/01/2024 και ώρα 12.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 16:20

Σύλληψη (2) ημεδαπών για φθορές στη Σύρο

Την 03-01-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, δύο 19χρονοι ημεδαποί γιατί την 02.01.2024 πρώτες πρωινές ώρες παραβίασαν χώρο φύλαξης δημοτικών ηλεκτροκίνητων αμαξιδίων ΑμεΑ, προέβησαν σε παράτυπη χρήση τους και προκάλεσαν φθορές στο ένα εξ’ αυτών.
Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γεμίζει θλίψη και οδύνη η απώλεια του σπουδαίου ανθρώπου και φίλου μου, Κώστα Βαλσαμάκη. Μια απώλεια, που αναμφίβολα καθιστά την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στηΣέριφο και στις Κυκλάδες φτωχότερη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos