Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Το 42% δηλώνει ότι φοβάται πως δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα - Διαφωνούν με τον γάμο ομοφύλων έξι στους δέκα ψηφοφόρους της ΝΔ - Δείτε την παρουσίαση της έρευνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 21:44

Έφυγε ο θρυλικός Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο «Κάιζερ» του Γερμανικού ποδοσφαίρου, ιστορικός αρχηγός της τότε Δυτικής Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου, υπέκυψε σε ηλικία 78 ετών στα μεγάλα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ταινία «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν υπήρξε ο μεγάλος νικητής στις Χρυσές Σφαίρες κατακτώντας πέντε βραβεία από τις συνολικά οκτώ κατηγορίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Αυτοκράτορας» πέθανε! Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα (8/1) στις 18:12, o Φραντς Μπεκενμπάουερ πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 78 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έναρξη της νέας περιόδου Περιφερειακής διακυβέρνησης σηματοδότησε η σημερινή διαδικασία εκλογής του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου, των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Νοτίου Αιγαίου καθώς και των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπουδαία μέρα η 7η Ιανουαρίου για το Δήμο της Πάρου, καθώς πραγματοποιήθηκε εν απαρτία, η πρώτη παρουσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και η εκλογή Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε μπλαζέ και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον συμπολίτη του Άρη, χάνοντας την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χιούμορ αποτελεί έναν ευλογημένο τρόπο να έρθουν οι άνθρωποι κοντά, να χαμογελάσουν και να αισθανθούν οικεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τρίτο κατά σειρά έργο που αφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις, με το οποίο η Περιφερειακή Αρχή ξεκίνησε τη νέα χρονιά και τη νέα θητεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μήλος και η Μύκονος κερδίζουν τις προτιμήσεις των συντακτών του Conde Nast traveler για το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με λίστα προτίμησης των συντακτών που δημοσιοποίησε το έγκυρο ταξιδιωτικό περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας. Η Sophie Knight , στο κείμενο με τίτλο «Mykonos and Milos Greece» ξεχωρίζει τα δύο νησιά και γράφει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos