H Πάρος στο ποτήρι σας με παραδοσιακά κρασιά «Αστέρας»!

19 Ιουλίου 2020 15:21

Αρωματικά πλούσια με εξαιρετική γεύση είναι τα κρασιά «Αστέρας» με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που παράγονται στο Οινοποιείο «Αστέρας» στην Πάρο!


Με σεβασμό στην παράδοση και πρώτη ύλη τις γηγενείς ποικιλίες σταφυλιού, τα κρασιά «Αστέρας» ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την ασύγκριτη γεύση τους!
Δοκιμάστε Οίνο Λευκό Ξηρό «Αστέρας» που προήλθε από την προσεκτική καλλιέργεια, συγκομιδή και οινοποίηση των τοπικών ποικιλιών «ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ», «ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ» και «ΑΣΥΡΤΙΚΟ».

Ή επίσης Οίνο Ροζέ Ξηρό «Αστέρας» που προήλθε με τον ίδιο τρόπο από τις τοπικές ποικιλίες «ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ» και «ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ».
Ή τον Οίνο Ερυθρό Ξηρό «Αστέρας» από την τοπική ποικιλία «ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟ ΑΪΔΑΝΙ».

Δοκιμάστε επίσης σούμα (παριανό τσίπουρο) εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης!

Τα ανωτέρω παραδοσιακά προϊόντα του Οινοποιείου «Αστέρας» είναι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Κυκλάδες. Δοκιμάστε τα και πιείτε την Πάρο σε ένα ποτήρι!
Το Οινοποιείο «Αστέρας» με τους ιδιόκτητους αμπελώνες, βρίσκεται στην περιοχή Αστέρας 5 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Πίσω Λιβάδι. Ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Ρούσσου.

Oίνος PAROS: Δύο κορυφαία ΠΟΠ κρασιά της Πάρου από το Οινοποιείο «Αστέρας»!

Περιοχή Αστέρας Πάρου
Τηλ: 2284 772580 – 6977 786 711
asterasparoswinery.com
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos