Πάρος: Έτσι θα επιλεγούν οι Λαμπαδηδρόμοι της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί!

01 Φεβρουαρίου 2024 21:32

Συγκίνηση, ρίγος, περηφάνια, ύψιστη τιμή! Αυτές οι λέξεις και πολλές ακόμα άλλες που σχετίζονται με το Ολυμπιακό Πνεύμα το οποίο γεννήθηκε στην πατρίδα μας, μπορούν να περιγράψουν την ξεχωριστή για την Πάρο ημέρα της 19ης Απριλίου 2024, όταν η Ολυμπιακή Φλόγα θα φτάσει στο νησί.

4 Λαμπαδηδρόμοι και 4 συνοδοί από την Πάρο, θα πάρουν τότε μέρος στο τελετουργικό που θα λάβει χώρα, αγγίζοντας νοερά τα υπέρτατα αθλητικά ιδεώδη που γέννησε ο Ολυμπισμός.

Περισσότερα για την 19/04/24 δείτε εδώ

Η διαδικασία συμμετοχής στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, καθώς και για τα κριτήρια επιλογής όπως αναφέρονται στα συνημμένα έγγραφα

Τηρώντας την Αρχή περί ισότητας των φύλων (ποσοστό 50% σε άνδρες και γυναίκες), προτεραιότητα έχουν:

• Οι Ολυμπιονίκες

• Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.)

• Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.

• Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ)

Όσοι από τους πολίτες ικανοποιούν τα παραπάνω κριτήρια και ενδιαφέρονται να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ, μπορούν να κατεβάσουν, να συμπληρώσουν, και να αποστείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:59 μ.μ

Σημείωση: οι υποψήφιοι λαμπαδηδρόμοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς που διέπουν την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και τον Ολυμπιακό Χάρτη. Οι πολίτες που θα κληρωθούν πρέπει να υποβάλλουν σχετική Δήλωση, και η ΕΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε από τη Λαμπαδηδρομία.

VOLUNTEER POLICY

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

GENERAL CONDITIONS - Γενικοί Όροι Συμμετοχής στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos