Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Το καλοκαίρι τα νησιά, ιδιαίτερα τα Κυκλαδονήσια, και δη τα δημοφιλή, μεγεθύνουν τον πληθυσμό τους. Χιλιάδες επισκέπτες εγχώριοι και ξένοι τα κατακλύζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες, Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, έλαβε χώρα το εξής περιστατικό: Αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας, μετέφεραν στο Αστυνομικό τμήμα Παροικιάς δύο (2) πολίτες (αθίγγανους) προκειμένου να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση στοιχείων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 18:45

Εγκαίνια ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάρου

To σχολικό έτος 2020-21 ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό τόσο για την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και για ολόκληρη την κοινωνία. Ωστόσο, είναι η χρονιά, κατά την οποία το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Πάρου ξεκίνησε την λειτουργία του, καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στο εκπαιδευτικό σύστημα του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και αφορούν στην υπόθεση έντασης μεταξύ ομάδας Ρομά και αστυνομικών οργάνων στο Α.Τ. της Παροικίας τη Δευτέρα 24 Μαiου, οι νεότερες πληροφορίες είναι οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο λυόμενα στέγαστρα με τη μορφή τεντών, τοποθετήθηκαν πρόσφατα στον εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στην είσοδο του Κ.Υ. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο χρηματοδοτείται με 0,91 εκ. ευρώ, από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.433, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο «Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο Λιμάνι Καταπόλων» αποτελεί μία μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχει στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων κυκλοφορίας και στάθμευσης στον Λιμένα Καταπόλων και στο Ξυλοκερατίδι, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Η προαγωγή της ενδοπεριφερειακής συνοχής και το χτίσιμο της περιφερειακής συνείδησης, προϋποθέτει την ισότιμη αντιμετώπιση των νησιών της Περιφέρειας στο Περιφερειακό Συμ-βούλιο”, τονίζει ο Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos