Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στην λεωφόρο της μόδας του Τόκιο, ανάμεσα στα παγκοσμίως γνωστά brands των Ralph Lauren, Gucci και Louis Vuitton, «κρύβεται» και ένα άλλο μαγαζί με τα λιγότερο γνωστά fast-fashion προϊόντα της κινεζικής εταιρείας μόδας Shein.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας αποτελεί η τριπλή επιδημία Covid-19, γρίπης, RSV λοίμωξης, το φετινό χειμώνα, όπου παρατηρούνται ανησυχητικά αυξημένα ποσοστά λοιμώξεων, ανέφεραν ειδικοί επιστήμονες σε διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με θέμα: «Η τριπλή επιδημία, covid-19, γρίπη, RSV λοίμωξη: Υπερβολή ή πραγματικότητα;».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Σείεται» η Ευρωπαϊκή Ένωση από το πιθανό σκάνδαλο σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, στο οποίο φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι είναι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή και ο Ιταλός σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρζι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι “τρικολόρ” νίκησαν με 2:0 το Μαρόκο χάρη στα γκολ των Τεό Ερναντές και Κόλο Μουανί και την Κυριακή (18/12, 17:00) κόντρα στην Αργεντινή στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν το στέμμα τους!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πάρος, παραδοσιακά, έχει το δικό της Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Νάντια, στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, κάνει τα πάντα για να διαλύσει την σχέση του Μαθιού με την Βασιλική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της Εθνικής Γαλλίας πριν τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαρόκο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορεί το Qatargate που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις τελευταίες ημέρες ωστόσο οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό, μιας και όπως δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα Le Soir, οι έρευνες είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ενέργειες του Βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππου Φόρτωμα, η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποφάσισε την παράταση της διαβούλευσης της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΜΠ), που αφορά στις προστατευόμενες περιοχές Natura 2000, για ένα μήνα ακόμη, μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν λίγες μέρες μας κοινοποιήθηκε η απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην Επιστολή του Δήμου Άνδρου για την πτώση τάσης και τις επανειλημμένες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στο νησί, την οποία κατέθεσα ως Αναφορά στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos