Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Την 02-10-2024/00.50’ στη Θήρα επί της επαρχ. οδού Φηρών - Πύργου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 19χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 31χρονο αλλοδαπό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του θύματος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2024 12:42

Παγκόσμιες διακρίσεις για την Πάρο

Πρωτιά για την Ελλάδα κέρδισε η Πάρος στα βραβεία 2024 Readers' Choice Awards και συγκαταλέχθηκε στα 20 καλύτερα νησιά της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ως ένας από του εταίρους του ευρωπαϊκού έργου TAAS: Tourism as a Service; a 360 degrees tourism experience

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Ανδρέας Φιορεντίνος, επισκέφτηκε την IFTM – Top Resa 2024 στο Παρίσι, ενισχύοντας τη συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας στον τουρισμό και προβάλλοντας νέους ελληνικούς προορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως πρώτο θέμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2024 συζητήθηκε η Λήψη απόφασης σχετικά με την επικείμενη μεταρρύθμιση του Υπουργείου Περιβάλλοντος κι Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.) για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης κι Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκρως ανησυχητική είναι η δημογραφική πορεία της χώρας όπως περιγράφεται στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για το Δημογραφικό το οποίο παρουσιάστηκε στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο από την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια απάντηση έδωσε η Μαρία Καρυστιανού μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από άλλες οικογένειες θυμάτων για τη συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ, μουσικά αφιερώματα, συναυλίες σημαντικών Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών κάποιοι από τους οποίους εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα , χορευτικά θεάματα μοντέρνου και κλασικού χορού, κινηματογραφικές πρεμιέρες πολύ-αναμενόμενων ταινιών και άλλες σημαντικές δράσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Θεάτρου Παλλάς για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos