Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Αντιδήμαρχος κ. Πάνος Κεμπάμπης, έχουν διαχυθεί τον τελευταίο καιρό στην κοινή γνώμη της Πάρου λαθεμένες πληροφορίες που αφορούν στην φημολογούμενη διχοτόμηση της πλατείας Αγ. Νικολάου στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου προέβη στην ακόλουθη  ανακοίνωση σχετικά με την επέκταση του αεροδρομίου Πάρου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.317, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το εμβόλιο ενημερώνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, με το εμβόλιο της Astrazeneca να βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο, καθώς αύριο, 27.04.2021, έχει προγραμματιστεί να ανοίξει η πλατφόρμα για ραντεβού των 30-39 ετών αποκλειστικά με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσβαση σε νοσοκομεία της Αθήνας εν μέσω κορωνοϊού έδωσε σε τουλάχιστον 50 παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες μια 31χρονη γυναίκα από τη Γεωργία, με αντίτιμο μόλις 10 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ'' Ν.Π. 9939, ότι κατά τη διέλευση του πλοίου πλησίον νήσου ''Μαντήλι'' στο Κάβο Ντόρο και λόγω έντονου κυματισμού, μια 68χρονη επιβάτιδα έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασαν 5 ολόκληροι μήνες από την κατάθεση της ερώτησης «Περιβαλλοντική καταστροφή της Ίου από ανεξέλεγκτα επιχειρηματικά συμφέροντα υπό τον μανδύα «στρατηγικών επενδύσεων» εγκρίνει η κυβέρνηση» την οποία κατέθεσα και συνυπέγραψαν 23 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos