Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Οι χώρες που πήραν το πολυπόθητο «εισιτήριο» και διαγωνίζονται στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 το ερχόμενο Σάββατο, είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2595 είναι οι εξής: 4, 8, 31, 35, 40 και Τζόκερ το 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βουτιές από βράχους, καλό φαγητό και χορός με αγνώστους - Η Ελλάδα στον τουρισμό πέτυχε ένα μικρό θαύμα, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού στην παρουσίαση της καμπάνιας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τη δυνατότητα να ψηφίζουν με το wallet του gov.gr, το οποίο έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους, θα έχουν στις 21 Μαΐου οι πολίτες, καθώς σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών δίνει το «πράσινο φως» για την ταυτοποίησή τους από τον εκλογικό αντιπρόσωπο μέσω της ψηφιακής ταυτότητας ή διαβατηρίου που έχουν ενσωματώσει στην εφαρμογή.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αλιέων Νάουσας κ. Δημήτρη Σκιαδά, εντείνονται τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα του αλιευτικού κλάδου στο νησί, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Παροικίας – Αγ. Φωκά στην περιοχή του Κρωτηρίου και το έργο παραδίδεται πλέον προς χρήση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό τη διοργάνωση του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και του Συμβουλίου της Κοινότητας Μάρπησσας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη του παριανού Ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Νικόλα Στέλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ στην Προεκλογική Ομιλία μου στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί, την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 51, Πειραιάς). Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαίτερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν κάποιος νιώσει ξαφνικές στομαχικές διαταραχές, συνήθως θεωρεί ότι ευθύνεται κάτι που έφαγε πρόσφατα. Νέα μελέτη δείχνει, ωστόσο, ότι δεν ευθύνονται πάντα τα δικά μας γεύματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 29/05/2023, το Κέντρο Υγείας Πάρου δεν θα δέχεται πλέον κλήσεις για ραντεβού με ειδικούς ιατρούς ή για συνταγογράφηση τόσο στο ΚΥ όσο και στα περιφερειακά ιατρεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos