Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Ένα διεθνούς φήμης και ιστορικής αξίας πλοίο που κάποτε ανήκε στον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση αποτελώντας σύμφωνα με τον ίδιο το πιο αγαπημένο του απόκτημα, έκανε την εμφάνισή του στον κόλπο της Νάουσας Πάρου την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 17:21

Συνεδριαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 26-06-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Στην τελετή υπογραφής σύμβασης ανάμεσα στην Aegean Airlines και την Airbus, για την προμήθεια νέων αεροσκαφών τύπου A320neo, παρέστη σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει η εκπόνηση ενός μακρόπνοου Χωροταξικού – Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού για το κυκλοφοριακό της Παροικιάς και την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος σε βάθος χρόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 26η Ιουνίου 2018 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την έμπρακτη αλληλεγγύη, τη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν στις προσπάθειες ανεύρεσης της άτυχης τουρίστριας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί μας, θέλησαν να ευχαριστήσουν η οικογένεια της και η εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου FIRO TOUR, της Τσεχικής Δημοκρατίας, με επιστολή τους που έστειλαν στο Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε χθες η τριήμερη επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στη Σαντορίνη επ' ευκαιρίας του ορισμού του ως πολιτικού προϊσταμένου στην Π.Ε. Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντυπωσιακά μεγάλη είναι η κίνηση στο λιμάνι της Παροικίας κατά τις τελευταίες ημέρες όπου παρατηρούνται ταυτόχρονες, πολλαπλές αφίξεις και αναχωρήσεις πλοίων τα οποία κάνουν την περιοχή του κόλπου να μοιάζει με πολυσύχναστο πεδίο έντονης θαλάσσιας κυκλοφορίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κόκο, που σταδιακά έφτασε να καταλαβαίνει περισσότερες από 1.000 λέξεις, αποτέλεσε αντικείμενο πολλών ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να γίνει διάσημη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βλάβη στην ωχρά κηλίδα του αριστερού του ματιού δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos