Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαϊου, το πρώτο πλοίο από Πειραιά, μετά την άρση του μέτρου της 65ήμερης απαγόρευσης των ελεύθερων ακτοπλοϊκών μετακινήσεων λόγω της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι και μπίρα πάνε μαζί. Μάς δροσίζει ύστερα από τους ξέφρενους χορούς στο νησί, ενώ είναι η καλύτερη συνοδεία για τα μεζεδάκια στην παραλία ή για την πίτσα όταν βλέπουμε αγώνα στην τηλεόραση.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τι είναι το Billionaire Club που θέλουν να στήσουν στο «νησί των ανέμων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση στην πολιτεία αλλά και στις πολιτικές δυνάμεις να βάλουν ξανά τη χρήση της μάσκας με ένταση στην καθημερινότητα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, και να σταματήσουν τις πολιτικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, απηύθυνε ο καθηγητής Γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών με θέμα την επόμενη μέρα στην Πρωτοβάθμια Δευτεροβάθμια και στην Ειδική Εκπαίδευση, τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πολύ πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, που αφορά ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, κατέληξε πως πάνω από το 50% των προσβεβλημένων παρουσιάζουν πλέον ανωμαλίες στη λειτουργία της καρδιάς τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανησυχία εντείνεται και από τις εισαγωγές στα νοσοκομεία, οι οποίες έχουν διπλασιαστεί μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το Κ.Υ της Πάρου επιβεβαιώνεται το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς το rebranding αποτελεί μια διαρκή άσκηση για τη χώρα, ο ελληνικός πολιτισμός με δύο παραστάσεις από Επίδαυρο και Ρωμαϊκή Αγορά θα υπενθυμίσει στο παγκόσμιο κοινό τη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξέραμε όλοι, και εμείς και οι επιστήμονές μας και οι ειδικοί, ότι με το άνοιγμα των συνόρων μας θα είχαμε μία μερική αύξηση των κρουσμάτων. Αυτό ήταν γνωστό, είναι προφανές, τόνισε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos