Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Αλλάζει ριζικά το μέχρι πρότινος ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού από την Κυριακή, καθώς αναμένονται βροχές κατά τόπους κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο και η Ελενα Τσαγκρινού θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το κομμάτι El Diablo.

Κατηγορία LIFESTYLE

Πριν 100 χρόνια ένα θεατρικό έργο γραμμένο από τον Τσέχο συγγραφέα Κάρελ Τσάπεκ εισήγαγε τον νέο όρο «ρομπότ» και τώρα ένα ρομπότ έγραψε το πρώτο στον κόσμο θεατρικό έργο, που έκανε πρεμιέρα με Τσέχους ηθοποιούς στο διαδίκτυο την Παρασκευή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Δημοτική Ενότητα Μαλεσίνας, του Δήμου Λοκρών, της Π.Ε. Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εντολή του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πληρότητα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» είναι στο 100% από την αρχή της εφημερίας και χρειάστηκε να δοθούν κάποια εξιτήρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:49

Live Νησιώτικη Βραδιά Διασκέδασης!

Ξεκινά το ταξίδι της ζωντανής βραδιάς νησιώτικης διασκέδασης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως έναν άνθρωπο με μεθοδευμένη δράση για τουλάχιστον 30 έτη, θύματα ανηλίκους και επικίνδυνο να τελέσει νέα αδικήματα περιγράφουν τον Δημήτρη Λιγνάδη οι δικαστές του Δικαστικού Συμβουλίου οι οποίοι απέρριψαν, λίγο πριν ξεκινήσει την απολογία του, την ένσταση ακυρότητας, που είχε καταθέσει, κατά της προδικασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου τα νέα δεδομένα για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως «με σκοπό τη διευκόλυνση των υπόχρεων, παρατείνει μέχρι τη Δευτέρα 1/3/2021 την προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας έτους 2021».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos