Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Τη δική της αμιγώς ενδονησιωτική αεροπορική εταιρεία αποκτά η Ελλάδα. Το όνομα αυτής είναι Cycladic και έως ένα βαθμό, αποκαλύπτει και την αγορά που θέλει να καλύψει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ισχυρή πρόθεση της κυβέρνησης να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο εκδήλωσης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα επιχειρηματικά πάρκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από «Το Πρωινό» ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, βάζοντας τέλος στη φημολογία που ξεκίνησε λόγω της απουσίας της παρουσιάστριας από την εκπομπή την περασμένη Παρασκευή.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα Μερομήνια για το υπόλοιπο του 2022 και τις αρχές του 2023 είναι εδώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που μαζεύουμε τον μούστο για να γίνει το κρασί αλλά τον χρησιμοποιούμε και στην παρασκευή λαχταριστών γλυκών συνταγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κύπρος κέρδισε την Ελλάδα με 1-0 με γκολ του Τζιωνή στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε μια σημαντική νίκη, μένοντας «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονή στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έρχονται «καλές» πληρωμές τα Χριστούγεννα για χιλιάδες δικαιούχους, θα πληρωθεί η επιταγή ακρίβειας, διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ) αλλά και έξτρα μιάμιση δόση για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ. Αναλυτικά οι ημερομηνίες και οι δικαιούχοι.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations league και τα κομπιουτεράκια για την πρώτη θέση, αλλά και την αποφυγή της τελευταίας στον καθένα από αυτούς έχουν πάρει... φωτιά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 13:16

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αλμπαθέτε

Τα παιχνίδια του Nations League μονοπωλούν και σήμερα Κυριακή (25/09) το ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις Δανία - Γαλλία και Αυστρία - Κροατία να ξεχωρίζουν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον θεσμό του προσωπικού γιατρού, την επέκτασή του και για τα παιδιά, την πορεία της πανδημίας αλλά και τους ανεμβολιαστούς υγειονομικούς μίλησε το πρωί της Κυριακής (25/09) ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos