Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Το «Love Island» ξεκίνησε σήμερα την προβολή του στον ΣΚΑΪ και τα πρώτα ζευγάρια στο ριάλιτι γνωριμιών, έχουν ήδη διαμορφωθεί.

Κατηγορία LIFESTYLE

“…Είναι μεγάλη η χαρά μου να παρευρίσκομαι σε αυτή τη γιορτή της τσαμπούνας και των λαϊκών πνευστών που μετά από 20 χρόνια επιστρέφει και πάλι στην Κέα, από όπου ξεκίνησε…”

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 02:16

Ένα διαφορετικό μωσαϊκό

Φτιάξτε αυτό το αγαπημένο, μαμαδίστικο γλυκό με την εύκολη και γρήγορη εκδοχή του Στέλιου Παρλιάρου.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κάποτε ήταν αδιανόητο, όμως τώρα μπορεί να μείνουμε χωρίς κινητά στην Ευρώπη αυτόν τον χειμώνα, αν οι διακοπές ρεύματος ή η προμήθεια ενέργειας με δελτίο «χτυπήσουν» τμήματα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 01:56

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επόμενο 48ωρο και κυρίως κατά τη διάρκεια του Σαββάτου η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά πιο πάνω από τον μέσο όρο για την περίοδο που διανύουμε. Από την Κυριακή όμως ο καιρός αλλάζει με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 26, 6, 19, 24 και Τζόκερ το 5.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του από τη Φλόριντα ο τυφώνας «Ίαν», με ανέμους που έφτασαν τα 250 χιλιόμετρα την ώρα. Τα σπίτια στα νοτιοδυτικά της πολιτείας βυθίστηκαν στο σκοτάδι, ενώ στους δρόμους βγήκαν ακόμα και καρχαρίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «παρών» στην τελετή ονοματοδοσίας της νέας πυραυλακάτου του Πολεμικού Ναυτικού «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» έδωσε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διευκρινίσεις έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Μεταφορών σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, που γίνονται υποχρεωτικές για τους οδηγούς κατά τη χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο έως και τον Απρίλιο κάθε έτους.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos