Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Με πρωτοβουλία του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑ.Λ στην Παροικία στις 16 Φεβρουαρίου, εκδήλωση ενημέρωσης προς τους μαθητές με θέμα την οδική ασφάλεια και την ορθή οδηγική συμπεριφορά για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων και οι ομάδες του νησιού έχουν το εξής πρόγραμμα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ως πρωταγωνιστής υπόθεσης απάτης εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και ξεπλύματος «μαύρου» χρήματος εμφανίζεται ο παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με πόρισμα του επικεφαλής της αρμόδιας Αρχής, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε πενταήμερη περιοδεία στη Νάξο, την Πάρο και τη Σαντορίνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 19:43

Παριανό ντέρμπι Κυπέλου το Σάββατο!

Για τη 2η φάση του Κυπέλου Κυκλάδων θα συναντηθούν οι δύο ομάδες της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχή από ζωντανά ψάρια έπεσε σε απομονωμένη πόλη της Αυστραλίας, η οποία έχει «πλημμυρίσει» τέσσερις φορές τα τελευταία 30 χρόνια. Το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε το 2010.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν τα περιφερειακά και τοπικά ΜΜΕ που αναδείχτηκαν νικητές στη διοργάνωση Regional Media Awards 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πρεμιέρα κάνει το επόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου ο πρώτος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, με τη συμμετοχή 108.229 υποψήφιων κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos