Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Το Market Pass αποτελεί μέτρο ενίσχυσης των νοικοκυριών, με σκοπό την κάλυψη μέρους του αυξημένου κόστους αγορών, ιδίως ειδών διατροφής, λόγω της σημαντικής αύξησης του δείκτη τιμών καταναλωτή. Καλύπτει την περίοδο από τον Φεβρουάριο έως και τον Ιούλιο του 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοντά σε ποσοστά αυτοδυναμίας στον δεύτερο γύρο βρίσκεται η ΝΔ, σύμφωνα με το γκάλοπ Φεβρουαρίου της ALCO:  Με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ μετρήθηκε στο 32,1% , ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25,1% , το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο 9,8%, με πτώση μία μονάδας σε σχέση με τον Ιανουάριο, το ΚΚΕ στο 5,9% (από 5,5%) και η Ελληνική Λύση στο 3,7%. Εκτός Βουλής κινδυνεύει  να μείνει το MεΡΑ25, που μετρήθηκε στο 2,7%. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ο αγαπημένος μουσικός της Πάρου Κώστας Πατέλης πήρε μέρος σε ένα όμορφο νησιώτικο γλέντι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γεγονός ότι επιλέχθηκα για το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα. Αποτελεί όμως και μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα για τη δημοκρατία, για την Δικαιοσύνη, για την Ελπίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο χάος βυθίζεται ακόμη περισσότερο η Τουρκία, με τη μετασεισμική ακολουθία να είναι έντονη και τη γη να εξακολουθεί να σείεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα αλλοδαπό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους τα μεγάλα Λατομεία του Νομού Κυκλάδων, εξαιτίας των μεγάλων καθυστερήσεων που παρατηρούνται στη διεκπεραίωση του συνόλου των αιτημάτων που υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία (Τμήμα Επιθεώρησης Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος - ΤΕΜΝΕ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 15:26

Προγνωστικα Serie A: Τορίνο – Κρεμονέζε

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςSerieA, η Τορίνουποδέχεται την Κρεμονέζε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα τραγούδι-μίνι ταινία, που αποτελεί γροθιά στο στομάχι για το θέμα της εγκατάλειψης ζώων, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μάστιγα, κυκλοφορεί από την Orion Music.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos