Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Το Αμοργιανό Καρναβάλι επιφύλασσε στον κόσμο μια έκπληξη! Τη συμμετοχή της αγαπημένης ερμηνεύτριας και συνθέτριας Ματούλας Ζαμάνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δύο ομάδες της Πάρου, η ΑΕΠ ΚΑΙ Ο ΑΟΠ, έπαιξαν για τη 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, με νικήτρια την ΑΕ Πάρου με 6-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοφιλή είναι τα Καρναβάλια σε αρκετές περιοχές ή πόλεις της Ελλάδας. Τη διαφορά όμως σίγουρα κάνουν οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις μικρών τόπων ή νησιών στα οποία το κέφι, η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός περισσεύουν, γι΄ αυτό και ξεχωρίζουν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, το εστιατόριο CAVO D΄ ORO στο Φιλώτι της Νάξου μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό γλέντι με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 16:49

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 16:47

Βγάζει… μάτι η απόδοση του G/G

Σούπερ ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», το προτελευταίο της κανονικής διάρκειας, στο φινάλε υπάρχει και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 16:44

Στοίχημα: Αξίζει το Combo του ΠΑΟΚ

Γεμάτο με σημαντικούς αγώνες από πρώτης διαλογής πρωταθλήματα, που δίνουν δυνατά προγνωστικά στοιχήματος, είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (25/02).

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο ταξίδι του ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, το κορυφαίο στο είδος του Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, κάνει «στάση» αυτές τις μέρες στο νησί της Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας φτάνει στη Βουλή το πρόγραμμα για την επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα με voucher έως 1.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον αγώνα που ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςΠρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλαςυποδέχεται την Λίβερπουλ. Η γηπεδούχος προσπαθεί να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ η Λίβερπουλ να συνέλθει από την μεσοβδόμαδη συντριβή της από την Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos