Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - Psts.gr
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 18:52

Σχέδιο πόλης Πάροικιας – Ώρα Μηδέν

Ευχάριστα νέα είχαμε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πριν από λίγες μέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων με αφορμή πρόσφατες καταγγελίες για περιπτώσεις εξαπάτησης των επιχειρήσεων στις Κυκλάδεςμε σκοπότην απόσπαση χρημάτων για υποτιθέμενες συνδρομές προς το Επιμελητήριο, ενημερώνει τα μέλη του για τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα και τα ερωτήματα που τέθηκαν και δημιούργησαν σύγχυση ως προς τις αρμοδιότητες των φορέων θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 3-7-2020 ώρα 10:00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση, στα γραφεία της Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο Την 27-06-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από ποια περιοχή προέρχεται η πλειοψηφία των κρουσμάτων. Πόσα από τα 15 νέα κρούσματα κορονοϊού είναι εισαγόμενα. Κανένας νέος θάνατος την Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σχεδιαζόμενη εγκατάσταση τριών Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) με συνολικά 104 ανεμογεννήτριες σε 14

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -7- ετών και χρηματική ποινή 10.000€

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Ματζίρη μόλις κυκλοφόρησε και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας ξεσηκώσει και αυτό το καλοκαίρι θα χορέψουμε στους ρυθμούς του «Έρχεται Καραντίνα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με διαμεσολάβηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/6 συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos