Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Τέσσερις ανά ένα εκατ. δόσεις  οι πιθανότητες της σπάνιας παρενέργειας με το εμβόλιο της AstraZeneca - Δείτε πόσες είναι αν νοσήσετε από κορωνοϊό, αν καπνίζετε ή αν παίρνετε αντισυλληπτικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπως έχει δηλώσει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επιτρέψει τις μετακινήσεις το Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, σημειώθηκε στις 23:32 απόψε το βράδυ Τρίτη 13 Απριλίου σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από την Τήλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Τετάρτη 14 Απριλίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Τις σκέψεις που υπάρχουν στην κυβέρνηση για την υποχρεωτικότητα των selftestσε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναντήσεις εργασίας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Ξιφαρά πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγες μόνο μέρες πριν την Μεγάλη ΕΒδομάδα, η κυβέρνηση ψάχνει το… πώς αλλά και το εάν θα κάνουν οι πολίτες ανάσταση στις εκκλησίες και Πάσχα στο χωριό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βαρύ κεφάλι ξύπνησαν σήμερα εκατομμύρια πολίτες στη Βρετανία μετά τη χθεσινή κοσμοσυρροή σε παμπ, κλαμπ και εστιατόρια λόγω της νέας χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε η πρώτη πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση καταλυμάτων που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη φιλοξενία ατόμων που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού COVID-19-

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρχιλόχου κ. Ευστράτιος Χριστόφορος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές σχετικά με την επικινδυνότητα δρόμων σε περιοχές της Κοινότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos