Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με ανάρτηση βρετανικής ιστοσελίδας, στις αναζητήσεις χρηστών κατά τους τελευταίους μήνες στις τάσεις της Google, δηλαδή στη Google Trends, σχετικά με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για το 2022, το νησί της Πάρου βρίσκεται στην 7η κατά σειρά κατάταξης μεταξύ 10 Ελληνικών προορισμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ.) θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00 – 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο του  Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50, στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκρισή της στα Green Awards 2022 για τη νέα Seasmiles Biocard του προγράμματος πιστότητας και επιβράβευσης πελατών Seasmiles.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες, παρατηρήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός περιπτώσεων οξείας ηπατίτιδας, σε παιδιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη στιγμή που η Αργυρώ θα αγκαλιάσει επιτέλους το παιδί της, στη σειρά Σασμός. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό, πως η Αργυρώ γέννησε τον μικρό Πέτρο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Παραδοσιακά, η Μ. Δευτέρα αποτελεί την «πρεμιέρα» της μαζικής εξόδου που παρατηρείται προς τις Κυκλάδες για τις γιορτές του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας: Σε λειτουργία τέθηκε η πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ για πληρωμή με το μήνα - Βήμα βήμα ο υπολογισμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ην ολοκλήρωση της αξιολόγησης των προσφορών για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας ανακοίνωσε το υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού όπως ο πολιτιστικός, ο γαστρονομικός, ο συνεδριακός, ο γαμήλιος και ο κινηματογραφικός τουρισμός είναι οι κύριοι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει στον Ινδό επισκέπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos