Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Την μεγαλύτερη αποστολή θα έχει στα Δήλεια, ο ΓΑΣ Χολαργού, καθώς σύμφωνα με τις ενδείξεις του σωματείου οι δηλώσεις για τη Μύκονο έχουν αγγίξει τις 100, αθλητές και συνοδοί.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η υπέρταση είναι ένα μια συχνή κατάσταση που αν δεν ελέγχεται και ρυθμίζεται μπορεί να προκαλέσει σοβαρότερα προβλήματα, ενώ αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος, καρδιακής ανεπάρκειας, νεφροπάθειας και εγκεφαλικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Βρούτσης: «”Ζευγάρωσε” τα αρνητικά ρεκόρ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δραματική ανατροπή στην αγορά εργασίας τη διετία 2015 και 2016! Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης ξεπέρασαν πάλι την πλήρη απασχόληση. Η ΕΡΓΑΝΗ αποκαλύπτει ότι το ισοζύγιο των ροών μισθωτής απασχόλησης μηνός Αυγούστου 2016, είναι το χειρότερο της τελευταίας 10ετιας!»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Πάρου, το Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους 2016 - Η Ρωσία στην Ελλάδα. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο Σύμβουλος της Πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελληνική Δημοκρατία, Bechenkov Alexey, καθώς και ο Κυβερνήτης και αξιωματικοί του ΤΠΚ "Ντεγιάννης", το οποίο παρευρισκόταν στην Πάρο, σε όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, όπως επίσης και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Sportingbet.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 42 αθλητές μεταξύ των οποίων 4 προηγούμενοι νικητές του Πανελληνίου Κυπέλλου, 3 κοπέλλες, και 6 νεαροί και 1 νεαρά (με ηλικίες 12 έως 19 ετών).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την Παρασκευή 16/9 επισκέφθηκε τη Σίφνο ο Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2016, η αξιολόγηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας του φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα», από την TÜV AUSTRIA Hellas, ως προς το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos