Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Μια ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση – αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι θα παρουσιαστεί στις Λεύκες Πάρου υπό τη διοργάνωση της ΚΔΕΠΑ Πάρου και του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 28 Ιουλίου, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ – Α/Ψ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν 53, μία 71χρονη και μία 59χρονη, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Νάξου και Αμοργού από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω βλάβης στο πηδάλιο του Ι/Φ σκάφους «ONEIRO» σημαίας Ολλανδίας, με δύο (02) (ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός) επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωτεύουσα της Πάρου, η Παροικία, είχε σήμερα το πρωί 28 Ιουλίου την τιμητική της καθώς το λιμάνι και τα τοπία της έγιναν το όμορφο σκηνικό για τα γυρίσματα τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ μεγάλης εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις επιχειρήσεις σε ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς, στο στόχαστρο των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχουν μπει και τα ξενοδοχεία. Χιλιάδες είναι οι ξενοδοχειακές μονάδες που ελέγχονται αιφνιδιαστικά αυτή την περίοδο της υψηλής τουριστικής σεζόν αλλά και πρόκειται να ελεγχθούν μέσα στον Αύγουστο και Σεπτέμβριο σύμφωνα με το σχέδιο της Α.Α.Δ.Ε. προκειμένου να διαπιστωθούν οικονομικές παραβάσεις που σχετίζονται με τους τζίρους και την απόδοση Φ.Π.Α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νέο Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Παιδοψυχολογία , με έμφαση στη Έρευνα και τις αναπτυξιακές διαταραχές και αποκλίσεις που παρουσιάζονται στα παιδιά κατά την έναρξη της Σχολικής ζωής , ετήσιας διάρκειας, προκήρυξαν τα Επαγγελματικά Προγράμματα Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου , για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμένα της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, 65χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδη ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την Κυριακή 30 Ιουλίου και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos