×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Προσκαλούμε τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής σε συνεδρίαση την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα προς συζήτηση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χωρίς ΙΚΑ και Επιθεώρηση Εργασίας δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος για την ανασφάλιστη εργασία και για την καταγραφή της ανεργίας στις Κυκλάδες», τονίζει σε σημερινό δελτίο τύπου ο βουλευτής Κυκλαδων ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόγραμμα διαχείρισης και περιορισμού των αδέσποτων ζώων με στειρώσεις και εμβολιασμούς ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου στις 10 Δεκεμβρίου 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν.3852/20110 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει την 16η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 9μ.μ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λουκέτο» στην Τράπεζα Δωδεκανήσου, οι πλημμυροπαθείς περιμένουν τη «λύτρωση», η υγεία «νοσεί» επικίνδυνα, τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προσπάθεια για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Μάρπησσα έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Επειδή κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν την υπόθεση, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για να τα ξαναθυμηθούν οι παλιοί και να τα μάθουν οι νεώτεροι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα της Αττικής, τα οποία θα λειτουργήσουν τις Κυριακές 15 και 22 Δεκεμβρίου, ενώ θα είναι κλειστά την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 07:52

Παραμένουν οι διαφορές με την τρόικα

Πιθανή νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου, που είχαν χθες σύντομη συνεργασία στο Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που αποτελείται από τέσσερις νέες παραγωγές, με πολύ μουσική και θέαμα για μικρούς και μεγάλους, υποδέχεται τα Χριστούγεννα το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos