Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Ακόμη 60 κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα 10/7 από τον ΕΟΔΥ, με τις υγειονομικές Αρχές να χτυπούν καμπανάκι για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Μάλιστα, μετά από περίπου ένα μήνα είχαμε και επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επιστολή που μου απέστειλε χθες, Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020, ο Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Φίλιππος Φόρτωμας, με ενημερώνει ως Πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Πάρου Αντιπάρου, για ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με ζητήματα που του έχω θέσει εγγράφως κι είναι ζωτικής σημασίας για την Πάρο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί τις τελευταίες έξι εβδομάδες αγγίζοντας τα 12 εκατομμύρια ανά την υφήλιο - Δείτε τι είπε ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προοδευτική δύναμη, είναι ένας αναχρονιστικός, παλαιοκομματικός παλαιοκομμουνιστικός οργανισμός»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η απόφαση του τουρκικού ΣτΕ για την Αγιά Σοφιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παντελής Κυραμαργιός μας ταξιδεύει μελωδικά «Μια Νύχτα Σαν Κι Αυτή» και μας παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο album του, «Άνω Θρώσκω», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, την προσεχή Δευτέρα, 13 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσθετα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 10/07, λίγο πριν από τις 11:30 το πρωί, οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2020 από το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos