Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Η Άκηστις Πρωτοψάλτη αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 4,75 στον τελικό επι κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 22:31

Θρήνος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μετά τον "σάλο" που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική Νιγηρίας, μία δυσάρεστη είδηση ήρθε να τον ξαφνιάσει. Την τελευταία του πνοή άφησε ο ατζέντης Γιώργος Δημητρόπουλος, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της Octagon στην Ελλάδα το 2014 η οποία και εκπροσωπεί πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων υπήρξε και ο ίδιος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη παραλίγο να χάσει για πάντα τη βέρα της σε ένα ποτάμι, αλλά ευτυχώς, αυτή και ο σύζυγός της είχαν την τύχη με το μέρος τους για να την πάρουν πίσω. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορυφαίος μουσικός και τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου με σημαντικό δημιουργικό αποτύπωμα στην έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή, έρχεται στο Deck Paros Festival, για να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκινήσεις και όμορφα τραγούδια, οδηγώντας μας στα γεμάτα συναισθήματα μονοπάτια της υψηλής αισθητικά μουσικής του ποιότητας και αξίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αποτελούν ένα από πιο ερωτευμένα και φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πρόκειται για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που το φετινό καλοκαίρι ακολουθούν ο ένας τον άλλον στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και χαίρονται διακοπές και εργασία μαζί, σε όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αετός πέταξε και πάλι ψηλά, δοξάζοντας για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα. Ο «ιπτάμενος» Μίλτος Τεντόγλου, το χρυσό αγόρι του ελληνικού στίβου επιβεβαίωσε πως είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρατείνεται έως και τις 31 Αυγούστου 2022 η σημερινή καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ των ερασιτεχνικών σωματείων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία... εκκεντρική εμφάνιση έκανε ο γιος του βετεράνου θρύλου του NBA, Μάτζικ Τζόνσον στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το super event του φετινού καλοκαιριού στην Πάρο πραγματοποιήθηκε στον Αμπελά και συγκεκριμένα στο Aspro Paros Seaside Restaurant.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos