Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Το επισκεφθήκαμε μόλις πριν από λίγες μέρες. Αφού περιδιαβήκαμε τα σοκάκια της Χώρας της Τήνου γύρω από την εκκλησία Μαλαματένια, περνώντας ανάμεσα από τα μικρομάγαζα γεμάτα με τα κοσμήματα και τα ρούχα νέων δημιουργών, τα ζωγραφισμένα στο χέρι τραπεζάκια έξω από τα κουτουκάκια που ακολουθούν την κλίση κάθε στενοσόκακου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 16:51

Σεισμός στη Σαντορίνη

Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14:04, στη θαλάσια περιοχή νότια της Σαντορίνης, ανέφερε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στη Νέα Μαγνησία όταν την παρέσυρε τρένο και τη διαμέλισε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτος θρήνος για τον 22χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Άνδρο, όταν η γουρούνα που οδηγούσε ο πατέρας του έπεσε σε γκρεμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 13:26

Θαλάσσια διακομιδή ασθενή από την Πάρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μήλου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.), ότι ένας 14χρονος ημεδαπός επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΕΛΥΡΟΣ», το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 15 ν.μ. δυτικά της Μήλου εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά στο λιμάνι των Χανίων, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-08-2024/10.30’ το πρωί επί της επαρχιακής οδού Γαυρίου στην Άνδρο, τετράτροχη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 51χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτη 22χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 12:11

Συλλήψεις σε Σαντορίνη και Νάξο

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις σε καταστήματα στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-08-2024 συνελήφθησαν στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική ήταν η βραδιά της Παρασκεύης 23 Αυγούστου στη Νάουσα, όταν κορυφώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos