Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Μόλις 7′ με το ferry boat από τη δημοφιλή Πάρο, το ελληνικό νησί φαίνεται να απολαμβάνει όλα τα προνόμια των δημοφιλέστερων νησιών της Ελλάδας, διατηρώντας ωστόσο ένα λιγότερο “τουριστικό” προφίλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες παραβάσεις είναι το αποτέλεσμα των σαρωτικών ελέγχων του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιήθηκαν μετά τις σαφείς εντολές του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστου Στυλιανίδη για περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων σε επιχειρήσεις θαλασσίων μέσων αναψυχής, σε μηχανοκίνητα σκάφη/λέμβους, στα ταχύπλοα σκάφη και τα θαλάσσια μοτοποδήλατα, καθώς και για τη ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 19:01

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 18:58

Κι άλλες συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στη σύλληψη 6 ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Κυκλάδων το τελευταίο εικοσιτετράωρο για ναρκωτικά, παράβαση σε επιχείρηση και πλαστογραφία.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που υπάρχουν στα νησιά Νάξο και Σέριφο λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας και αποδεχόμενος την σχετική εισήγηση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, υπέγραψε τις εγκρίσεις αδειών προσωρινής εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης στις νήσους Νάξο και Σέριφο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της λειψυδρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Σέριφο επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 14:58

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Στο πλαίσιο τακτικών αστυνομικών ελέγχων για τη διασφάλιση της ποιότητας ζωής, τη διατήρηση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθώς και τη νόμιμη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν νυχτερινές ώρες της 7/8 Αυγούστου 2024, επτά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για ηχορύπανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραβατικές πράξεις στην μη αδειοδοτημένη Μαρίνα Νάουσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Πάρου: Πρόσκληση σε σύσκεψη εργασίας στις 9-8-2024

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΤ, με τον νέο Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ Ανδρέα Φιορεντίνο, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Kύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από το Δ.Σ. στον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Φιορεντίνο και την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos