Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 - Psts.gr
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 01:14

Συναυλία Εφήβων στον Αρχίλοχο 30/6 - 1/7

Ο Αρχίλοχος στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος προώθησης της καλλιτεχνικής δράσης της νεολαίας που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, διοργανώνει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά να ορίσει τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση στη θέση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ο κ. Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα "απόνερα" της μνημονιακής πολιτικής δέχθηκε προχθές και το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων που εδρεύει στη Σύρο, όταν απροειδοποίητα η ΔΕΗ προέβη σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ανεξόφλητων οφειλών εξαμήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 17:52

Νέο Δ.Σ Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Αντιπάρου όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 06/06/2012 έχει ως εξής:

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδρία του Αντιπεριφεριάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, Αντώνη Ρουπακιώτη, απέστειλε χθες (20/06) ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις μέρες αυτές και ενώ τα μάτια όλων ήταν στραμμένα στις εκλογές, η Περιφέρεια μας δέχθηκε ακόμα ένα κτύπημα, πέραν των γενικότερων, που απορρέουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο της Μεσογείου ΙΕΜed (Ισπανία) και το Ευρω-μεσογειακό Ίδρυμα Anna Lindh κοινοποιεί Διαγωνισμό Διηγήματος που σκοπό έχει να ενθαρρύνει τον διάλογο μεταξύ των λαών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Γιάννης Βρούτσης αναλαμβάνει υπουργός εργασίας, κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos