Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού-ταχύπλοου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου ¨JUMBO JET¨ σημαίας Κύπρου, για τον τραυματισμό μίας 66χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας (υπήκοος Αυστραλίας), κατά τη διάρκεια του πλου από τον Πειραιά με τελικό προορισμό το λιμάνι της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την δυνατότητα να πληροφορηθούν για τους φυσικούς πόρους των Κυκλάδων και την φροντίδα του περιβάλλοντος έχουν μέσα από ένα νέο πρόγραμμα του οργανισμού «Cyclades preservation fund» οι μαθητές και οι μαθήτριες που διαμένουν στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικό σημείωμα με «Ερωτήσεις και απαντήσεις» για τις 12 αυξήσεις αποδοχών και τις 12 μειώσεις φόρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγαλοπρεπώς τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Χρυσοστόμου Επισκόπου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων Κληρικών και λαϊκών κατά την Μικρασιατική καταστροφή στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας των βουλευτών Έλενας Ακρίτα (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) και του Δημήτρη Μπιάγκη (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στην κατάμεστη σάλα του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου SH Diana, η Συνέντευξη Τύπου του διεθνούς συνεδρίου “The Luxury Side of Greece”, στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάργηση του φόρου θεωρείται ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της προσβασιμότητας σε ταχύτατες συνδέσεις οπτικών ινών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία είναι επιδόματα του ΟΠΕΚΑ που θα ενισχυθούν τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο των μέτρων για τη στήριξη της οικογένειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Γιάννη Παπαδόπουλο ως προσωρινό πρόεδρο της ΕΡΤ θα εισηγηθεί κατά την προσεχή συνέλευση, στις 12 Σεπτεμβρίου,ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 13:11

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos