Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Διόλου ευκαταφρόνητος είναι ο συνολικός αριθμός των από αέρος και από λιμένος αφίξεων επισκεπτών στο νησί της Πάρου για τον Σεπτέμβριο του 2017. Αν στις 64.880 αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Παροικίας προστεθούν οι 10.928 αφίξεις με αεροπλάνο, διαπιστώνουμε ότι 75.808 άτομα επισκέφθηκαν την Πάρο κατά τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα του 2017!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ρόδι είναι φρούτο ευλογημένο με εξαιρετικά πλούσιο άρωμα και πολύτιμες βιταμίνες που το καθιστούν υπερτροφή και ασπίδα κατά πολλών ασθενειών.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με τις ομιλίες σημαντικών στελεχών του χώρου της Πολιτικής Αεροπορίας ξεκίνησε τις εργασίες του το πρωί και βρίσκεται σε εξέλιξη το τριήμερο 2ο Διεθνές Συμπόσιο GACS 2017 που διοργανώνει στην χώρα μας ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια καθηλωτική παράσταση αρχαίας τραγωδίας είχε την τιμή να φιλοξενήσει η Πάρος στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, τρίτη ημέρα της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Πάρο, παρουσιάστηκαν τρείς ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις που γοήτευσαν το πολυπληθές κοινό που τις παρακολούθησε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια καθηλωτική παράσταση αρχαίας τραγωδίας είχε την τιμή να φιλοξενήσει η Πάρος στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην καρδιά της φωτισμένης νυχτερινής Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017. Ενθουσιασμός και διάχυτο κλίμα γιορτής κατέκλυσε τους περίπου 250 εκπροσώπους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελέχη επιχειρήσεων, στη διάρκεια της βραδιάς απ' όπου αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό κουπόνι, καθώς η δράση ολοκληρώθηκε για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις για Β' Ισπανίας και Α' Βραζιλίας, απ' όπου προκύπτουν δύο προτάσεις, ενώ θα ρίξουμε ματιές και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ, όπου ο Άρης κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Δήμος Πάρου έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την διατήρηση της καλής εικόνας του νησιού και στον τομέα της καθαριότητας προχώρησε στην προμήθεια ενός ευέλικτου μηχανήματος καθαρισμού ακτών για την βελτίωση του καθαρισμού των παραλιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία διεξήχθη το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου στις πανέμορφες Οινούσσες, το φημισμένο στην αρχαιότητα για το καλό κρασί νησί του Βορείου Αιγαίου και στη Χίο, η 42η Γενική Συνέλευση του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. στη διάρκεια της οποίας τέθηκε από σύσσωμη την επιμελητηριακή νησιωτική κοινότητα και τους συμμετέχοντες η ανάγκη να τεθεί «κόκκινη γραμμή» στην κατάργηση του νησιωτικού ΦΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos