Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκενώθηκε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Με μαχαίρια στα χέρια και προσευχόμενος απειλεί να αυτοκτονήσει νεαρός άνδρας σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου της οδού Αχαρνων, δίπλα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

{https://youtu.be/N3MgmbXjpyM}

Αυτή την ώρα έχει ανεβεί στα κάγκελα στο κάγκελο του μπαλκονιού, φωνάζει και κάνει χειρονομίες ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τρόπους για να τον ηρεμήσουν.

{https://youtu.be/YXD1VkQGS_Q}

Στο σημείο βρίσκονται η Πυροσβεστικη και το ΕΚΑΒ.

axarnon2

axarnon3

axarnon4

dnews.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία προς μία οι αλλαγές που θα ισχύσουν στα τεκμήρια για τα φετινά εισοδήματα και συνεπάγονται ελάφρυνση για χιλιάδες επαγγελματίες το 2025 - Παραδείγματα πόσα και ποιοι κερδίζουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πέτυχε σήμερα μια μεγάλη δικαστική νίκη κατά της Apple, με αποτέλεσμα ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός να καλείται τώρα σε καταβολή αναδρομικών φόρων ύψους 13 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αύριο οι λεπτομερείς ανακοινώσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη - Το ΕΣΥ και οι αλλαγές σε αυτό αποτελούν κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα της κυβέρνησης μέχρι το 2027

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την παραίτησή της από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων υπέβαλε η Βούλα Κεχαγιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άνδρας από τη Συρία απειλεί να αυτοκτονήσει και να ανατινάξει μία φιάλη υγραερίου στην οδό Αχαρνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκούραση από μια δύσκολη χρονιά λόγω της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναζητά η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Κατηγορία LIFESTYLE
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 11:11

14 ελληνικά νησιά αναζητούν αγοραστές

Η νέα τάση για «ιδιωτικές» διακοπές εξαπλώνεται στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Οι τιμές και οι... 32 άδειες που απαιτούνται από τέσσερα υπουργεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον 500 άνθρωποι κάθε χρόνο βάζουν τέλος στις ζωές τους στην χώρα μας ενώ παγκοσμίως αυτοκτονούν 738.753, σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα αποκαλυπτικά στοιχεία του Worldmeter- real time world statistics.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos