Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για περισσότερο από 80′, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 4:0 και ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 23:07

Σεισμός τώρα ανοιχτά της Αστυπάλαιας

Σεισμός τώρα καταγράφηκε ανοιχτά της Αστυπάλαιας - Έγινε αισθητός σε αρκετά νησιά του Αιγαίου καθώς και στην Κρήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του “τριφυλλιού” επί της ομάδας από τη Μαγνησία, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από το “τρίποντο”.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο 6% είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα 950 ο κατώτατος μισθός - Αύξηση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 εργαζομένους - Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους τους πολίτες - Δωρεάν στέγη για 8.500 φοιτητές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

να είναι σε θέση να το αποδείξει (π.χ. ιατρική γνωμάτευση, βεβαίωση εργοδότη), ενώ θα πρέπει να γνωρίζει πως η παρουσία του ή μη στην επιτροπή εναπόκειται τυπικά στη διακριτική ευχέρεια του αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ κρούει τον «κώδωνα» του κινδύνου στους πολίτες και στους φαρμακοποιούς σχετικά με το φάρμακο με σεμαγλουτίδη που λαμβάνεται και πωλείται εκτός ένδειξης για την παχυσαρκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις βασικές κατευθύνσεις του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ αναφέρθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήρθαν, είδαν και απήλθαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασιλική Σύζυγος Καμίλλα, αποτίνοντας τον χαιρετισμό τους στη διοργανώτρια πόλη της Eurovision 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 16:57

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos