Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας έχει στηθεί και λειτουργεί, πριν ακόμη από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία, ένας μηχανισμός αποκλιμάκωσης και εξομάλυνσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλεισμένοι από την πρόσβαση στο κοιμητήριο του Προδρόμου είναι οι κάτοικοι του χωριού καθώς στον δρόμο που οδηγεί σε αυτό εκτελούνται οικοδομικά έργα από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποδέχτηκαν την πρόταση Σταϊκούρα - Αφορά όλα τα στεγαστικά με κυμαινόμενο επιτόκιο, όπως και τα ενήμερα στεγαστικά σε ελβετικό φράγκο - Τα επιτόκια θα κλειδώσουν σε ημερομηνία που θα συμφωνήσουν οι τράπεζες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Γιάννη Ραγκούση σε μέσo κοινωνικής δικτύωσης, άγνωστοι εισήλθαν προ ολίγου μέσα στο κτήμα της οικίας του στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γκολ του Αντρατζ Σπόραρ στο 69' ο σαφώς ανώτερος στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον θα υποδεχθεί με υψηλό ηθικό τον Ολυμπιακό την Κυριακή

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mε γκολ του Πινέδα στο 9ο λεπτό, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τον Βόλο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και ανέβηκε προσωρινά μόνη πρώτη στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Super Market ΜΑΣΟΥΤΗΣ άλλαξαν το τοπίο των αγορών μας, θέτοντας ψηλά τον πήχη της ποιότητας, της φρεσκάδας, της ποικιλίας, της άνεσης και εξυπηρέτησης, σε χαμηλές πάντα τιμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν μας νοιάζει η εμφάνισή τους, η θρησκεία τους, η καταγωγή τους. Αν βρίσκονται εδώ ή στην άλλη άκρη του κόσμου, δεν μας νοιάζει. Αυτό που μας νοιάζει είναι η υγεία τους», τονίζουν οι «Γιατροί του Κόσμου» για τη νέα τους καμπάνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγαλύτερο μυστικό για τέλεια τσουρέκια είναι το αγνό βούτυρο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos