Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Σε μια εποχή η οποία κατακλύζεται από την επικράτηση της ψηφιακής τεχνολογίας, σε μια περίοδο που η ανάγνωση του έντυπου βιβλίου υποχωρεί μπροστά στην ευκολία του διαδικτύου, μια όμορφη εκδήλωση εγκαινίων Βιβλιοθήκης στη Νάουσα ήρθε για να μας θυμίσει ότι το τυπωμένο βιβλίο αποτελεί διαχρονική αξία συνυφασμένη με τον πολιτισμό της γνώσης, της μάθησης, της έρευνας και της φαντασίας που πρέπει να διαφυλαχθεί και να παραδοθεί στις νεότερες γενιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και 43 χρόνια ο οργανισμός Make a Wish - Κάνε μια Ευχή - έχει ένα όραμα: Να βοηθήσει τα γενναία παιδιά, τους μικρούς αγωνιστές της ζωής που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες να πραγματοποιήσουν την ευχή τους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Αρχικά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μανώλη Μικέλη, στην οποία συζήτησαν τα θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμέσως μετά τη Μήλο, ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ταξίδεψε στο νησί της Κιμώλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την Πρωτομαγιά είναι προγραμματισμένη η πληρωμής της δεύτερης δόσης του Market Pass, η οποία ωστόσο για πολλούς δικαιούχους θα είναι και η τελευταία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα και πλέον, οι νέοι υπόγειοι κάδοι έχουν τεθεί σε χρήση και λειτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησιώτικο γλέντι που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου στην Αγκαιριά, στον προαύλιο χώρο της Κοινότητας Αγκαιράς, προς τιμή του πολιούχου Αγ. Γεωργίου τα είχε όλα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σημαντικό έργο πνοής το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Νάουσας αναφορικά με τον αλιευτικό και τουριστικό τομέα της, ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Απριλίου να υλοποιείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία αρκετών πιστών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Άσπρο Χωριό πανηγυρικός Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διεξαγωγή ενός debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών κατέληξε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών που συνεδριάζει από το πρωί του Σαββάτου υπό την προεδρία της Υπουργού Εσωτερικών, Καλλιόπης Σπανού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos