Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Η Νάουσα έγινε και εφέτος το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Εννιάμερα της εορτής της Κοιμήσεων της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Νάουσα έγινε και εφέτος το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Εννιάμερα της εορτής της Κοιμήσεων της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 24-08-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί ηλικίας 21 και 26 ετών για κατοχή, διακίνηση - πώληση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία οι δράστες επιχείρησαν να πουλήσουν σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον αγοραστή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 26-8-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Πέμπτη 25-8-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 26η Αυγούστου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 20 Αυγούστου από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 8:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το τουρνουά beach volley under 21 με τη συμμετοχή 8 ομάδων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη του και τους φιλάθλους των Κυκλάδων για την αλλαγή αρμοδιοτήτων του κυρίου Κεχαγιά Παναγιώτη (προπονητή ανδρικού τμήματος).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού με το οποίο ενημερωθήκαμε για την αναστολή της λειτουργίας του Νηπιαγωγείου Μαρμάρων για το σχολικό έτος 2016-2017, σας αποστέλλουμε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 5:30 το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση από την προβλήτα στο Μαρτσέλο και μετά από 25 λεπτά περίπου άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι κολυμβητές στα Λειβάδια, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ. Στον διάπλου συμμετείχαν 39 άνδρες, 24 γυναίκες, 8 έφηβοι και 19 νεάνιδες που κάλυψαν μία θαλάσσια διαδρομή περίπου 1800 μέτρων.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτές. Η επιτυχία αυτή αποτελεί τόσο το επιστέγασμα των μέχρι τώρα προσπαθειών σας αλλά και την αρχή όλων των επόμενων. Εύχομαι να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για δημιουργική και ουσιαστική πορεία ζωής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos