Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι 40χρονο ομοεθνή του, ενώ έβαλε και άλλων ατόμων που προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι είναι οι 5+1 τυχεροί αριθμοί - Τα ποσά που διανέμονται στους νικητές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλβανός πυροβόλησε ομοεθνή του στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το θύμα - Ο δράστης, που είναι παντρεμένος με την αδερφή του θύματος, συνεληφθη - Οι προσωπικές διαφορές και το χρονικό της σύγκρουσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον β' γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών της 24ης Απριλίου αναμετρώνται ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας με την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν - Δείτε αναλυτικά τι δείχνουν όλα τα exit polls και οι δημοσκοπήσεις των μεγάλων γαλλικών Μέσων Ενημέρωσης -

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως το psts.gr είχε επισημάνει σε ανάρτησή του πριν από δέκα περίπου μήνες, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην Παροικία, εκείνον του Δημοτικού Σταδίου που οδηγεί στη διασταύρωση με την κεντρική οδό από και προς Νάουσα, υπήρχε μια νησίδα - «γρίφος» που είχε γίνει αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες της αυξημένης κίνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την προσθήκη δύο (2) ακόμα χωρών στο σύστημα ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19 της ΕΕ και την νέα παράταση της Covid-19 notam πτήσεων εξωτερικού με τις προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίωρο θέαμα με μουσική και Χορό από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δράστης είναι ένας 90χρονος, ο οποίος σκότωσε πυροβολώντας με κυνηγετική καραμπίνα έναν 50χρονο. Το θύμα είναι ο Σπύρος Μεταξάς, διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ για την πρωτιά στον α' γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία δίνει exit poll που δημοσιεύει η βελγική εφημερίδα La Libre στο σάιτ της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos