Τετάρτη, 08 Μαϊος 2013 - Psts.gr

Κερδίστε τώρα (5) πέντε προσκλήσεις για το Πάρτι που διοργανώνει το Βιδάλης Μάρκετ το Σάββατο 11 Μαΐου στο My Club με σκοπό τα έσοδα της βραδιάς να διατεθούν για τη στήριξη του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ήττα με 34-43 γνώρισε η ομάδα παίδων μπάσκετ του Α.Ο. Πάρου από τον Διαγόρα Ρόδου στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ στα πλαίσια του Γ' ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του parianostypos.gr, το φετινό Πάσχα σημειώθηκε μια εντυπωσιακά μεγάλη αύξηση αφίξεων επιβατών, οχημάτων, φορτηγών και δικύκλων σε σχέση με τις τρείς προηγούμενες χρονιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ανακοινώνει τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης για το μήνα Απρίλιο 2013, όπως αντλήθηκαν από το πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ» με σημερινή επιστολή του προς τον Δήμο Πάρου, την οποία κοινοποιεί στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα Μ.Μ.Ε., ζητάει να

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2013 12:02

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. φιλοξενεί, για πρώτη φορά όχι μόνο στην Πάρο αλλά και σε όλες τις Κυκλάδες, μία έκθεση εξαιρετικού ενδιαφέροντος για μικρούς και μεγάλους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την προκήρυξη 405 θέσεων επικουρικών γιατρών που «θα εργαστούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας» ανακοίνωσε χτες το υπουργείο Υγείας δηλώνοντας πως «συνεχίζεται αταλάντευτα η στελέχωση των δομών του ΕΣΥ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (07-05-2013) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάξο βρέθηκε για τις πασχαλινές διακοπές του ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos