Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το πούσι που έχει καλύψει σχεδόν όλες τις Κυκλάδες, ήταν πολύ πυκνό στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας και κατέστη δυνατή η διεξαγωγή μόνο του πρώτου ημιχρόνου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα μέτρα – Τι ισχύ από αύριο:Δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής τα νέα περιοριστικά μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους και τα οποία τίθενται σε ισχύ από αύριο Σάββατο 6 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου άνοιξε η πλατφόρμα ώστε να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν με την αναμνηστική δόση, όσοι πολίτες είχαν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 19:53

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισε το διαδίκτυο με σελίδες που πωλούν πλαστά υγειονομικά πιστοποιητικά, σε μη εμβολιασμένους, έναντι σεβαστών ποσών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 5-11-2021, η Δήμαρχος Φολεγάνδρου κ. Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη η μισθωτική σύμβαση μεταξύ του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου και της εταιρείας Olympia Culture IKE.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 11η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 11η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 8η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos