Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - Psts.gr

Επέστρεψαν δριμύτεροι οι «δολοφόνοι» θαλάσσιων χελωνών στη Νάξο, προκαλώντας - για ακόμη μια φορά - οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 16:22

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της συνάντησης των 13 Περιφερειαρχών με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις 3 Μαΐου, στο Μέγαρο Μαξίμου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι στοιχήματος που έχουμε στα χέρια μας, μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία προκειμένου να "ζεσταθούμε" πριν από το Σαββατοκύριακο. Τέσσερις προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει συνολικά, με τις τρεις να έρχονται από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και μία από τα πλέι οφ της Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 02 ΜΑΪΟΥ 2017 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 4η Μαΐου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 27-04-2017 το βράδυ στη Θήρα συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 23χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο πλαίσιο των δράσεων για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στο θέμα της ασφάλειας στα θαλάσσια μέσα αναψυχής, ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τα παιδιά να ζωγραφίσουν με θέμα «Τι πρέπει να προσέχω όταν βρίσκομαι στην παραλία και στη θάλασσα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες χθες μέχρι και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 61χρονος πρώην αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι του και το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos