Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77, 77χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ηχηρά μηνύματα προς τους υποψήφιους αρχηγούς της ΝΔ για ενότητα από τη βάση έως την κορυφή αλλά και για την αποφασιστική υπεράσπιση του έργου των κυβερνήσεών του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρεμβαίνει στις εξελίξεις με τη συνέντευξή του στο «Εθνος» και εξηγεί τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα αλλά και την παράταξή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις πέντε το απόγευμα θα ξεκινήσει η κεντρική πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου. Τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια, με την ατμόσφαιρα να «μυρίζει μπαρούτι», αφού ήδη έχουν σημειωθεί μικροεπεισόδια σε Αθήνα και Θεσααλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αδυναμία των ειδικών ασφαλείας δικτύων να προστατεύσουν αποτελεσματικά κάθε είδους δεδομένα αποκαλύπτει η ραγδαία πρόοδος του κυβερνοεγκλήματος, με τους δράστες να εκμεταλλεύονται κάθε έλλειψη, προτού αυτή γίνει αντιληπτή από τις επιχειρήσεις.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Βενεζουέλα ψηφίζει σήμερα για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες ενδέχεται να σηματοδοτήσουν μια ιστορική στροφή για τον τσαβισμό, καθώς η αντιπολίτευση είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει την πλειοψηφία του κοινοβουλίου για πρώτη φορά εδώ και 16 χρόνια, μέσα σ' ένα κλίμα κοινωνικής παρόξυνσης που δημιουργεί φόβους για βίαια επεισόδια, καθώς η οικονομία έχει καταρρεύσει με την πτώση των τιμών του πετρελαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παρελθόν που χαρακτηρίζεται από βίαιες συγκρούσεις και εκτεταμένης κλίμακας πολέμους, με διαλείμματα συνεργασίας, οι σχέσεις Ρωσίας- Τουρκίας διανύουν μια έντονη ψυχροπολεμική φάση, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικό αεροσκάφος στη Συρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos